Tuesday, February 02, 2010

ujian dan nikmat..

bismillahirrahim..

dh lama rupanyer xmenjenguk ke blog sendiri..busy sgt ke aku ni? bukan busy tp byk masa terluang dlm ujian fizikal,sakit dan sakit..dan mungkin kurang mood utk berkongsi rasa,dan tidak pula byk ilmu utk dikongsikan..( itu kelemahan diri, moga dpt diberbaiki.)

skrg berada di George Green library dekat ngn fakulti zauj..alang2 dia ade kelas ,maka ada baiknya sy dtg study utk next coming exams..

sukar mencari energy utk memulakan study walaupon pagi2 dah makan terhidang..(uh,bagaikan permaisuri pula..thnx to the chef last night dpt makan nasi kerabu yg sedap =D). mula2 sampai di library ni ade internet connection problem..ambil masa jg utk settlekan.then, badan tetiba rs lenguh, back pain,headache sumenye dtg berjemaah di dlm badan yg sudah sedia lemah ni..cubaan.( kalo ikut hati nk baring je ats lantai ni, n of course kalo di rumah sure dh baring2 dgn bestnye..). sbb tu lah terdetik utk mengisi blog ni. xleh nk concentrate utk tudy sbb fikiran sedang concentrate dgn kesakitan2..

ok,now 42 minutes lagi boleh memulakan langkah keluar dr library sbb hubby break kul 1 dgn harapan abiskan satu soalan..i hope so..

alhamdulillah dgn setiap nikmat yg dikurniakan..semoga kita menjadi insan yg sentiasa bersyukur walaupon sentiasa diuji krn nikmatnya itu tidak terhitung byknye..Allah,Allah..

wahai imam kpd solatku..moga engkau sentiasa diberkati..

sekian..

zilla d notts uni library..

1 comment:

Anonymous said...

Built with reasonably priced elements in addition pandora bracelets has observed an increase in young patrons. pandora australia jewelry along with woven friendship anklet pandora charms and rings are a couple of the different sizzling pandora beads hot trends in teenage jewelry style. Many teenagers pandora jewellery produce these outfit extras by themselves and give pandora bracelets them to good friends as gifts. For example, if you are pandora charms creating an add-on to your handbag or creating a pandora canada, you may want more natural products to use. Consider pandora jewelry gemstone beads and gemstone pendants. These are beautiful pandora beads and natural. For those who have a bit larger of a pandora bracelets budget, go with the look of pearls.